Jan
10

Pantofi sic!


posted in Pantofi
No comments yet

Pantofi Emerald

Pantofi emeraldPantofii Emerald au fost creati pentru a fii purtati la ocazii deosebite. Culoarea acestora se potriveste la orice tip de rochita. Tocul este construit in asa fel incat sa subtieze piciorul. Acestia pot fii purtati si cu una din rochitele prezentate de noi pe site. Botul usor rotunjit dau o nota de bun gust si rafinament, la fel si fundita care vine atasata de glezna piciorului. Acesti pantofi se potrivesc in deosebi adolescentilor care sunt mai indrazneti si doritori de culori puternice.

Vezi pret si alte specificatii

 

 

Pantofi Misso-Negru

pantofi misso-negruPantofii Misso-Negru cu un imprimeu abstract fin se potrivesc in special cu un alt articol de pe site-ul nostru, acesta fiind  Rochia Enny Multicolor. Este un tip de pantof care subtiaza foarte bine piciorul si talia oricarei femei. Platforma ajuta la un mai bun echilibru.

Culorile acestor pantofi nu sunt tipatoare deci puteti opta sa ii purtati cu o rochie de orice culoare.

Vezi pret si alte specificatii

 

 

Pantofi Spikes-Rosu

pantofi spikes-rosu

Pantofii Spikes-Rosu atrag prin culoarea indrazneata din care au fost creati. Acesti pantofi sunt purtati de femei puternice care vor sa se puna in valoare. Dupa cum bine stim rosu emana dragoste, pasiune si foarte mult sex- appeal. Se potrivesc si cu rochitele postate de noi pe site si cu orice alt produs. Sunt foarte eleganti si au fost facuti pentru evenimente si ocazii speciale. Botul usor ascutit pune in valoare piciorul dar si talia prin prisma tocului. Acesti pantofi de 12 cm sunt usori si comozi, astfel incat pot fii purtati multe ore cu zambetul pe buze.Datorita formei si culorii dau o nota de feminitate extraordinara ce nu poate fii comparata.

Vezi pret si alte specificatii

Te tinem la curent cu reducerile magazinelor de haine din Romania


Tags: , , , , , , ,

ZorileStore
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment