Jan
13

Bijuterii cu stil


posted in Bijuterii
No comments yet

Set de bijuterii cu cristale Swarovski “Sparkling tears”

set de bijuterii cu cristale swarovski sparkling-tears Bijuteriile sunt esenta feminitatii si  a elegantei. Bijuteriile au atins extreme, de aceea in ultimii ani, podoabele s-au transformat in obiecte de arta de purtat. La fel, acest set reprezinta bun gust, rafinament si simplitate prin eleganta lui. Recomand femeilor care se respecta si vor sa se puna in valoare, folosind acest set de cristale Swarovski la o tinuta in ton adica o rochie purtata la un eveniment deosebit. Aceste bijuterii pot fii purtate nu numai la rochii dar si cu o pereche de pantaloni negrii clasici si o camasa cambrata de culoare alba (sau crem, roz- orange pal) pentru un eveniment sau chiar o tinuta office.

Vezi pret si alte specificatii

 

Colier curcubeu

Colier curcubeu

Bijuteria – colier Curcubeu imbraca mai multe tipuri de culori vii. Poate fi purtat la orice tinuta deoarece adopta stilul casual si este destinat in deosebi adolescentilor. Stilul indraznet dar si sarmant in acelasi timp pune in valoare orice tinuta. A fost creat cu multa imaginatie si originalitate. Culorile vii pe care le detine atrag orice privire si apreciere in plus poate fi purtat  oricand si la orice eveniment din an.

Vezi pret si alte specificatii

 

 

Set de bijuterii cu cristale Swarovski “Trifoi norocos”

set de bijuterii cu cristale swarovski trifoi-norocos

Fericirea se gaseste intr-un suras, intr-o raza de soare, in urma unui parfum, intr-o bijuterie. Acest minunat set de bijuterii cu cristale Swarovski cu denumirea de “Trifoi norocos” a fost special creat pentru persoanele cu suflet mereu tanar care simbolizeaza  norocul acceptat în toată lumea (originea acestuia datând din cele mai vechi timpuri). Sunt bijuterii  deosebite pentru femei si pot fi purtate la ocazii speciale. Bijuteriile sunt  imbracate de o culoare placuta ochiului, accea fiind bleumarinul care da o nota de eleganta si senzualitate. Acest set de  bijuterii defineste rafinamentul prin formele ei bine conturate ce pune in valoare femeia.

Vezi pret si alte specificatii

 

Ca o nota de final adaug fapt ca bijuteriile au scris istorie si continua sa scrie. In prezent oamenii cheltuie aproximativ 20 de trilioane de dolari pe bijuterii iar femeile petrec in medie un an din viata in incercarea de a se hotari cu ce sa se imbrace si accesorizeze.

 

 

Te tinem la curent cu reducerile magazinelor de haine din RomaniaZorileStore
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment