Nov
24

Un ceas deosebit este egal cu o bratara de aur!


posted in Accesorii, Ceasuri, Femei
No comments yet

Gagici, azi m-am gandit sa aduc in discutie un subiect preferat de 90% din femei, CEASURILE! Nu despre ceasurile rele care aduc ghinion ci despre ceasurile purtate ca niste adevarate bijuterii, adevarata arta- dom’le! Stim cu toate ca ceasul este un instrument de masurare a timpului inca din antichitate. Chiar daca in trecut nu s-a pus atat de mult accent pe ele, in zilele noastre ceasul a devenit un lucru valoros nu doar “de timp” ci si de investitie proprie. Acum vreau sa va prezint cateva din ceasurile mele preferate!

ceas-michael-kors-mk2298_60_1

Ceasurile Michael Kors sunt renumite prin opulenta si stil! Sunt absolut bestiale!
Atentie! Nu purta un ceas mai mare decat mana ta! Am ales acest ceas rafinat si elegant ce-l recomand femeilor romantice. Acest ceas este ca o bijuterie si are ca scop sa atraga atentia. Acesta poate sa fie vizibit atunci cand sorbi dintr-un pahar de vin – spre exemplu, cu siguranta de vei face remarcata. Dar sa nu uitam, am ales acest ceas care este alcatuit dintr-o curea roz, carcasa rotunda din otel inoxidabil cu geam mineral, ┬ácombinat cu argintiu care da o nota de finete si oarecum emana un aer adolescentin, nu ostentativ!

Mai multe detalii si Pret

 

 

 

ceas-michael-kors-slim-runway-mk2466_50_1Din nou va prezint un ceas tot marca Michael Kors dar de aceasta data se adreseaza femeilor de afaceri, cele puternice! Desi detine o curea neagra acest ceas parca da o nota de mister. Daca esti o business woman acest ceas este un “must have it”! Merge purtat la o vestimentatie eleganta si cu accesorii in ton, cu aceasta bijuterie nu ai cum sa nu fii sigura pe tine si mai ales punctuala!

Voi puteti sa rezitati tentatiei? Comanda-l acum!\

Mai multe detalii si Pret

 

 

w0149l5_50_1De aceasta data propun un ceas mai nonconformist de la Guess care iese din atmosfera serioasa a businuss-ului. Poate fi purtat oriunde si cu orice piesa vestimentara de zi. Il recomand femeilor cu aer adolescentin ce iubesc frumosul si bijuteriile. Asect ceas este multifunctional, cu mecanism quartz si display analog, cu carcasa rotunda din otel inoxidabil si o bratara din silicon cu catarama.

Orice femeie si l-ar dori. De ce sa nu fi si tu aceea?!

Mai multe detalii si Pret

 

De regula, cine alege o marca de lux o face pentru ca este atras de istoria din spatele marcii, de design, de povestea colectiei, de performantele tehnice, pentru ca se regaseste in acel obiect. Este vorba de emotie pura!

 

Te tinem la curent cu reducerile magazinelor de haine din Romania


Tags: , , , , , , , ,

ZorileStore
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment